9,3
209 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Hunnik

9,3

209 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Hier kun je terecht voor een goed en eerlijk advies. tevens kun je er ook onaangekondigd voor kleine reparaties even binnen lopen. de koffie staat er altijd voor je klaar ook de kinderen worden hier niet vergeten. kortom een goede en betrouwbare garage.

Anoniem
24-06-2015

Correcte behandeling en goede service.

g.a. vermeer ( veenendaal)
17-06-2015

Omdat je er altijd heel correct word behandeld.

W van Olderen-Beekhuizen (Wageningen)
01-06-2015

De service is geweldig.

A.G. Zuidweg (Rhenen)
18-05-2015

Men is voorkomend bij ontvangst. Geeft goede informatie over wat er moet gebeuren. Brengt thuis na inleveren van de auto. Houdt zich aan afgesproken tijden en aan prijsafspraken. Levert de auto altijd schoon en uitgezogen op.

Anoniem
13-05-2015

betrouwbaar en prettig in het contact

Anoniem
29-04-2015

Keurige - en deskundige behandeling als klant. Je kunt hier een auto kopen in tegenstelling met andere dealers waar je - volgens hun prijsmaatstaven - een auto mag kopen. Dit is een plezierig bedrijf om te worden geholpen.

Cor Melkert (Bennekom.)
29-04-2015

Prima dealer.

Rudolf Pastoor (Lingemeer)
29-04-2015

11 ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en de service van dit bedrijf

Frits Gieltjes (Wageningen)
29-04-2015

de wachtruimte is goed schoon en er wordt altijd koffie aangeboden

Anoniem
02-04-2015

Vriendelijk en bekwaam personeel.prettig in omgang.

E.Pinkster (Wageningen)
02-04-2015

Over de service van dit bedrijf niets dan lof. Afspraken worden correct nagekomen, de ontvangst is vriendelijk en correct, uitleg over de nota volledig en duidelijk.

Anoniem
04-03-2015

Om de jarenlange uitstekende service.

Dr. E.J. van der Kuip (Utrecht)
04-03-2015

hoge mate van klantvriendelijkheid, goede garage, hier voel je je klant...!!

G.Dorrestijn (De Bilt)
24-02-2015

Uitstekende service, denkt goed mee.

Anoniem
11-02-2015

Dealer is zeer servicegericht en luistert erg goed naar de klant. Niets is te dol en de afspraken worden correct nagekomen.

j.swaagman (rhenen)
29-01-2015

Goede service. Je wordt netjes te woord gestaan

Anoniem
30-12-2014

Eigenlijk een 10 waard , maar er moet een uitdaging blijven. Uitstekende service. Bijzonder vriendelijke ontvangst en toelichting hoe of wat er gedaan moet worden etc.

Frans Kloet (RENKUM)
10-12-2014

Immer correcte behandeling door eigenaar , zoon, balie medewerkers en monteurs. Zeer vakkundig, niets is te veel.

Bert Douwe (Tiel.)
09-12-2014

vlotte en aardige service

Anoniem
30-09-2014

betrouwbaar, goede service.

Henk Nab (Tiel)
30-09-2014

Goede afspraken na komen.

Louis Mooren (Amerongen)
19-09-2014

aaangezien ik zelf werkplaatschef en schaderegelaar in een autobedrijf ben geweest en later (1970) schade expert en hoofd expert ben geweest kan ik betreffende autobedrijven goed beoordelen.

j.j.grootenboer (rhenen)
19-09-2014

Service en vriendelijkheid klantgericht

j.veldhuizen (geldermalsen)
19-09-2014

Zeer goede uitvoering van werkzaamheden Afspraak is afspraak Zeer correcte behandeling Je bent als klant beslist geen nummer

Wim van Mourik (Tiel)
25-08-2014

ervaring

Dhr. D.J. Doolaard (Hoofddorp)
14-08-2014

Ja gewoon een goede garage

Anoniem
05-08-2014

Ok

Anoniem
30-07-2014

Gemaakte afspraken worden altijd nagekomen. vriendelijk, uiterst correct en vakbekwaam personeel.

Dick de Kemp (Rhenen)
09-07-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiƫle cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.