9,3
238 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Van Hunnik

9,3

238 beoordelingen

Filter

Ik ben zeer tevreden met de wijze waarop deze dealer met de klant omgaat.

Toyota eigenaar
17-11-2023

Prima service Zeer tevreden over de garage altijd goed overleg en uitleg ,,,vriendelijke mensen.,

P. K
09-11-2023

Tevreden klant Voor de zoveelste keer bij van Hunnik geweest en kan alleen maar zeggen. Top garage

P.J. R
07-09-2023

Fijne dealer met super service! Ik kom graag bij van Hunnik ondanks dat het altijd geld kost. Van het kopen van een nieuwe auto tot de service en het onderhoud ervan, er is altijd tijd en aandacht voor de klant. En niet onbelangrijk: goede kwaliteit voor een eerlijke en heldere prijs!

Ronald Schouten
14-07-2023

Goede service Tevreden

H.J. V. D G
06-07-2023

Aanbeveling 100 %. Wij zijn uiterst tevreden over deze dealer. Zeker ook over de medewerkers. Top!

B. Lesterade Toyota CHR eigenaar.
08-06-2023

Prima bedrijf Tevreden over de afhandeling,maar geschrokken dan de kosten

Toyota eigenaar
10-05-2023

Prima service Tevreden met de afhandeling.

G.F.A.M. L
07-04-2023

Grote klantvriendelijkheid Ik wordt altijd goed en op een prettige manier voorgelicht over de werkzaamheden, kosten e.d. Daarnaast mocht ik gebruik maken van een leenauto tegen brandstofkosten. Bij betaling een presentje en auto van binnen en buiten gereinigd. Ik zeg TOP!

R. L
03-04-2023

Fijne garage! Inmiddels zeven jaar klant bij van Hunnik in Rhenen. De reis vanuit Arnhem de moeite waard. Altijd geweldige service, zelfs tot na 17.30 uur op mij gewacht voor het ophalen van mijn auto. Totaal andere ervaring dan die ene keer dat ik bij Louwman in Arnhem was: waardeloos!

H.J. de Kloet.
23-03-2023

Goede service Vooraf afgesproken tijd en kosten klopten perfect.

Toyota eigenaar
09-03-2023

Positieve ervaring Na een jaar ervaring met de aangekochte auto is de hoge verwachting ervan door de realiteit meer dan bewaarheid.

L.M.J.M. V
26-01-2023

Duidelijk en degelijk Gewoon een goede dealer waar je de auto geheel aan toe vertrouwt.

H.J. Stoel
24-01-2023

Fijne dealer Goede service, prettig contact

EvF
19-01-2023

Uitstekende service zeer vriendelijk ontvangen, Ik heb hier mijn auto vorig jaar gekocht en ben zeer content over klantvriendelijk, de uitstekende service en afspraken die men goed na komt. Ik kan deze garage zeker aanbevelen.

B. Lesterade
13-10-2022

Prima service

H. Raben
06-10-2022

Een goed bedrijf Autobedrijf Van Hunnik is een bedrijf waar ik mijn auto voor onderhoud naar toe zou brengen, gewoon omdat je er van op aan kunt. En mocht er iets zijn, dan nemen ze de moeite om het aan je te melden. Een aanrader voor een ieder die van plan is een auto te kopen.

P.J. R
01-09-2022

Perfecte service Je voelt je altijd welkom en geen moeite is ze teveel! Wat een verschil met mijn negatieve ervaringen bij Louwman in Arnhem...

H.J. de Kloet
19-08-2022

Zeer goede service

P. Scholtes
05-08-2022

Super goede service... Ik ben super tevreden. Na een jaar werd ik gewoon herkend en werd een gezellige babbel gevoerd. Hier voel je je als klant gewaardeerd. Tevens is dit mijn eerste Toyota en zal dit merk mijn hele leven blijven rijden.

A Cornelissen
17-06-2022

Betrouwbaar bedrijf, goed kontakt. Ik word en werd altijd goed en betrouwbaar geholpen bij van Hunnik.

J.W.van den Berg.
31-03-2022

Een bedrijf dat betrouwbaar overkomt Hunnink behandeld klanten vriendelijk. Bij afspraken voor onderhoud wordt gedaan wat nodig is en worden er geen reparaties bedacht. Dat is misschien iets wat Toyota eigen is, daar ik in Delft dezelfde ervaring heb opgedaan. Verder is het kopen van een Toyota mijn beste keuze ooit geweest, van de diverse merken dat ik daarvoor heb gehad. Toyota is een veilige wagen met een geweldig en stil rijgedrag, zonder overmatige onderhoud en reparaties.

Toyota eigenaar
30-03-2022

Uitstekende service zeer vriendelijk ontvangen Het was de eerste keer dat ik met mijn auto voor een grote beurt en bandenwissel bij van Hunnik was . Alles is verlopen zoals beloofd. Ik ben zeer tevreden. Top bedrijf. Kan ik iedereen aanbevelen.

B. Lesterade
24-03-2022

Klantvriendelijk Ik voel me altijd welkom, wordt uitstekend ontvangen en behandeld.

A.J.M. J
25-12-2021

Klantvriendelijk team Super klantvriendelijk en eerlijk bedrijf!

Albert de Jong
16-12-2021

Uitstekende service en vakbekwaamheid Vooraf een duidelijke prijsopgaaf die achteraf ook nog goedkoper uitviel. Waar vindt je dat nog. Eerlijk en vriendelijk! Ga zo door.

J. J
10-12-2021

Prima service Fijne garage met prima service en erg klant vriendelijk.

C. Verkerk
14-10-2021

Er wordt goed werk geleverd en afspraken worden prima nagekomen. Geen klachten. Ik ben al twintig jaar bij Van Hunnik voor de onderhoud van onze auto. Zeer betrouwbaar.

Dhr. W. van Mourik
09-07-2021

Alles goed verlopen.

G Polman (Andelst )
23-06-2021

Uiterst correct, vriendelijk, meedenkend en begripvol. Je wordt hier nog echt als klant behandeld en niet als nummer. Echt top.

J. J├Ągel (Veenendaal)
21-04-2021