9,3
220 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Van Hunnik

9,3

220 beoordelingen

Filter

Zeer goede service

P. Scholtes
05-08-2022

Super goede service... Ik ben super tevreden. Na een jaar werd ik gewoon herkend en werd een gezellige babbel gevoerd. Hier voel je je als klant gewaardeerd. Tevens is dit mijn eerste Toyota en zal dit merk mijn hele leven blijven rijden.

A Cornelissen
17-06-2022

Betrouwbaar bedrijf, goed kontakt. Ik word en werd altijd goed en betrouwbaar geholpen bij van Hunnik.

J.W.van den Berg.
31-03-2022

Een bedrijf dat betrouwbaar overkomt Hunnink behandeld klanten vriendelijk. Bij afspraken voor onderhoud wordt gedaan wat nodig is en worden er geen reparaties bedacht. Dat is misschien iets wat Toyota eigen is, daar ik in Delft dezelfde ervaring heb opgedaan. Verder is het kopen van een Toyota mijn beste keuze ooit geweest, van de diverse merken dat ik daarvoor heb gehad. Toyota is een veilige wagen met een geweldig en stil rijgedrag, zonder overmatige onderhoud en reparaties.

Toyota eigenaar
30-03-2022

Uitstekende service zeer vriendelijk ontvangen Het was de eerste keer dat ik met mijn auto voor een grote beurt en bandenwissel bij van Hunnik was . Alles is verlopen zoals beloofd. Ik ben zeer tevreden. Top bedrijf. Kan ik iedereen aanbevelen.

B. Lesterade
24-03-2022

Klantvriendelijk Ik voel me altijd welkom, wordt uitstekend ontvangen en behandeld.

A.J.M. J
25-12-2021

Klantvriendelijk team Super klantvriendelijk en eerlijk bedrijf!

Albert de Jong
16-12-2021

Uitstekende service en vakbekwaamheid Vooraf een duidelijke prijsopgaaf die achteraf ook nog goedkoper uitviel. Waar vindt je dat nog. Eerlijk en vriendelijk! Ga zo door.

J. J
10-12-2021

Prima service Fijne garage met prima service en erg klant vriendelijk.

C. Verkerk
14-10-2021

Er wordt goed werk geleverd en afspraken worden prima nagekomen. Geen klachten. Ik ben al twintig jaar bij Van Hunnik voor de onderhoud van onze auto. Zeer betrouwbaar.

Dhr. W. van Mourik
09-07-2021

Alles goed verlopen.

G Polman (Andelst )
23-06-2021

Uiterst correct, vriendelijk, meedenkend en begripvol. Je wordt hier nog echt als klant behandeld en niet als nummer. Echt top.

J. Jägel (Veenendaal)
21-04-2021

Omdat er goede service wordt verleend en correcte mensen zijn.

M.G.A Willemsen-Snijders (Rhenen)
26-03-2021

Fijne mensen die oog hebben voor hun nieuwe klanten en bestaande relaties. Ze leveren wat je mag verwachten, integer en eerlijk. Daarbij gaan ze graag nog een stap verder om jou als klant met een blij gevoel naar huis te laten gaan. Vanaf dag één voel ik mij hier op mijn gemak, altijd een warm welkom! Dit hele team bestaat uit mensen die al het bovenstaande mogelijk maken.

Nadia Kadir (Arnhem)
22-03-2021

Zeer prettig benaderd door de receptie. Kreeg goede informatie en voorlopige prijsindicatie. Er is in het advies wat voor beurt de auto nodig had, gelet op de leeftijd van de auto en de Apk keuring die gratis uitgevoerd kon worden. Ik ben gebeld wat er voor nodig was om de auto door de keuring te krijgen. Doordat de ruitenwissers op internet veel goedkoper waren hoefde ik het stellen van de lampen niet te betalen.

R. Lutchman
15-03-2021

Ben al 35 jaar klant, goede service en mocht er iets zijn dan wordt dit opgelost

J. Bakkenes (Veenendaal)
05-03-2021

Eerste keer bij Garage in Rhenen geweest. Vriendelijk, goede uitleg en ik kom graag (wanneer het nodig is) weer langs. Vond het wel koud in de showroom, dat is als je lang moet wachten bij een onderhoudsbeurt niet prettig.

Jackie Crince Le Roy (Renkum)
04-02-2021

Prima eerste beurt, volgens afspraak en prijsopgave. Gratis leenauto gekregen om even een bezoekje te doen. Helemaal schoongemaakt. Tevreden!

Joost Kant ('s-Hertogenbosch)
21-01-2021

Fijne garage met een goede service.

G.M Nuijten-Dijkgraaf (Rhenen)
16-12-2020

Duidelijke afspraken, prima service, vriendelijke mensen en goede koffie. Het is de moeite hiernaartoe te rijden i.p.v. de Toyota-dealer in Arnhem, die van mij een dikke onvoldoende krijgt, gezien mijn ervaringen daar.

Hein de Kloet (Arnhem)
10-12-2020

Fijne garage met dito medewerkers die waar maken wat ze zeggen.

Bas van Capelleveen (Veenendaal)
19-11-2020

Bij van Hunnik weten ze wie ik ben en als er onverwachte dingen worden gevonden bij een beurt, word ik daar netjes over gebeld. De auto is op tijd weer klaar en ik krijg duidelijke uitleg over wat er gedaan is. Er is een leenauto beschikbaar en ze denken met me mee.

José Griffioen (Lienden)
19-11-2020

Het is een fijn bedrijf. Ze communiceren helder en denken mee.

Mevr. Broek (Rhenen)
12-11-2020

Goede prijs kwaliteit en prima service.

J. Veldhuizen
29-10-2020

Fijne garage en goede service en klantvriendelijk.

Petra Kallen (Rhenen )
15-10-2020

Prima service en aardig personeel. Zeer tevreden ook over de Yaris gekocht bij Van Hunnik.

Familie Nieuwenhuis (Ede)
21-09-2020

Good service, friendly people and ontime.

Haidar (Wageningen)
17-08-2020

Klantvriendelijk en duidelijke afspraken en de reparatie perfect gedaan.

Bert van der Spoel (Puttershoek )
31-07-2020

Ze zijn vriendelijk, doen wat je vraagt. Uitvoerige toelichting. Je weet waar je aan toe bent.

Dhr.G.Verhoef (Veenendaal)
18-06-2020

Vriendelijk. Netjes. Keurig. Tijdig. Haal en brengservice. Vooraf nog herinnerd aan beurt en apk.

Wendling (Amerongen)
10-06-2020