9,3
200 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Hunnik

9,3

200 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Al 8 jaar mijn garage en altijd naar tevredenheid behandeld ook bij afwijkende reparaties.

Bert van der Spoel
19-11-2019

Omdat ik altijd correct behandelt word.

Hr. C. van Viegen (Rhenen)
22-10-2019

vriendelijk, eerlijk en correct.

Anthonie van Geenhuizen (Veenendaal)
18-10-2019

Vriendelijke en goede service en uitleg

Petra Kallen (Rhenen )
16-10-2019

Rijd sinds vele jaren TOYOTA en ben een zeer tevreden klant.Dit is mijn beste TOYOTA-GARAGIST.

Cor Melkert (Bennekom.)
11-10-2019

Vriendelijk, deskundig, kleinschalig. Als klant heb je het gevoel dat je gewaardeerd wordt. De heren Van Hunnik kennen hun klanten bij naam, je voelt je er veel prettiger dan bij zo'n grote dealer.

Vladimir Kozich
04-10-2019

Al 35 jaar een fijne dealer/garage gerund door een betrouwbare familie.

Olga Hitters (Rhenen)
03-10-2019

We zijn zeer tevreden over ontvangstruimte en personeel. We worden daar goed behandeld en prijs was netjes volgens afspraak

Dhr van de Weerd
24-09-2019

Klantvriendelijkheid en persoonlijke aandacht is uitstekend. Service is ook zeer goed. Auto werd gehaald en netjes terug gebracht.

Marieke Hoffmann (Amerongen)
23-09-2019

Prijs vooraf klopt en volgens afspraak de tijd ook.

Wim Smallegange (Velp Gld)
23-09-2019

Correcte communicatie.

Fam. Bosman (Amerongen)
04-09-2019

Al meer dan 30 jaar een tevreden klant van een bedrijf dat probeert mij een auto te leveren, die op het moment van de koop voor mij het geschiktst was.

E.J. van der Kuip (Utrecht)
24-07-2019

Het is een prettig bedrijf correct vriendelijk behulpzaam waar nodig óók als het buiten het kader van de reparatie valt. Zondermeer voor 100% tevreden

Mevrouw Snoei
04-07-2019

zeer goede service, goede bekendheid met de klant, duidelijke info voorziening, eerlijkheid naar de klant

Jaap Swaagman (Amerongen)
04-07-2019

Al bijna 20 jaar met 3 toyotas vertrouwd

Derk (RENKUM)
07-06-2019

Vriendelijk en persoonlijk in de contacten. Betrouwbare indruk, er wordt op een goede manier meegedacht over het nut van bepaalde reparaties en overbodige onderhoudsbeurten worden eerlijk gemeld.

B. Ducro
05-06-2019

Het is een klein bedrijf waar je goed en persoonlijk geholpen wordt.

J.W. van den Berg (Rijswijk (gld))
17-05-2019

Prima bedrijf met prettige uitstraling en zeer vriendelijke medewerkers

R. Moerwijk (Vogelenzang)
08-05-2019

Geweldige service, proberen altijd mee te denken en een oplossing te bieden.

L. Spies (Rhenen)
03-05-2019

Ik word prettig op een persoonlijke manier te woord gestaan. Ze komen hun beloften ( meer) dan waar.

Wolter van der Maten (Wageningen)
30-04-2019

Alles goed en duidelijk overlegdAuto prima schoon en netjes opgehaaldPrijs ook correct

L. Schaart (Druten)
24-04-2019

Betrouwbaar en klantvriendelijk. Goed onderhoud conform gemaakte afspraken.

Dhr. R. Hendriks (Arnhem)
24-04-2019

Altijd goed en vriendelijk geholpen en nooit op kosten gejaagd.

Anthonie van Geenhuizen (Veenendaal)
10-04-2019

Correcte behandeling, vakkennis en afspraak is afspraak.

Bert Douwe (Tiel)
10-04-2019

Omdat het een goed bedrijf is, goede service, bekwame en vriendelijke mensen, goede uitstraling.

G. Willemsen (Rhenen)
10-04-2019

Goede service en eerlijk.

H Aalders (velp)
09-04-2019

Afspraak is afspraak bij Autobedrijf van Hinnik, een aanrader.

Fam. Bosman (Amerongen)
27-02-2019

Nooit enige probleem met de service gehad. Al jaren klant. Laatste keer slecht oude accu vervangen.

deys (van hunnik rhenen)
21-02-2019

Een fantastische garage met goede service en verrichte werkzaamheden en fijne medewerkers.

Antoon Janssen (Huissen)
04-01-2019

Prettige garage en goede service

Koen Roest (Rhenen)
04-01-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.