9,3
200 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Hunnik

9,3

200 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Fijne garage met dito medewerkers die waar maken wat ze zeggen.

Bas van Capelleveen (Veenendaal)
19-11-2020

Bij van Hunnik weten ze wie ik ben en als er onverwachte dingen worden gevonden bij een beurt, word ik daar netjes over gebeld. De auto is op tijd weer klaar en ik krijg duidelijke uitleg over wat er gedaan is. Er is een leenauto beschikbaar en ze denken met me mee.

José Griffioen (Lienden)
19-11-2020

Het is een fijn bedrijf. Ze communiceren helder en denken mee.

Mevr. Broek (Rhenen)
12-11-2020

Goede prijs kwaliteit en prima service.

J. Veldhuizen
29-10-2020

Fijne garage en goede service en klantvriendelijk.

Petra Kallen (Rhenen )
15-10-2020

Prima service en aardig personeel. Zeer tevreden ook over de Yaris gekocht bij Van Hunnik.

Familie Nieuwenhuis (Ede)
21-09-2020

Good service, friendly people and ontime.

Haidar (Wageningen)
17-08-2020

Klantvriendelijk en duidelijke afspraken en de reparatie perfect gedaan.

Bert van der Spoel (Puttershoek )
31-07-2020

Ze zijn vriendelijk, doen wat je vraagt. Uitvoerige toelichting. Je weet waar je aan toe bent.

Dhr.G.Verhoef (Veenendaal)
18-06-2020

Vriendelijk. Netjes. Keurig. Tijdig. Haal en brengservice. Vooraf nog herinnerd aan beurt en apk.

Wendling (Amerongen)
10-06-2020

Goed advies en afspraak nagekomen.

Johannes (Rhenen)
03-06-2020

Fijn bedrijf.

Mevr. J. Snoei
28-05-2020

Eerlijk en nette service als ook de vriendelijkheid.

Ron Opperman (Rhenen )
28-05-2020

Klantvriendelijkheid, uitstekende service.

R. Vos
21-05-2020

Het is een klein familiebedrijf, goed overzichtelijk en daar hou ik van.

J.W.van den Berg. (Rijswijk.)
29-04-2020

Fijn persoonlijk contact ! Vriendelijk personeel.

Mevr H Scheerhoorn (Wageningen)
29-04-2020

Bedankt voor de prima service op maat voor onze Toyota Verso. U heeft er een vaste klant bij.

Kees de Vries (Wageningen)
29-04-2020

Zeer prettige mensen met verstand van zaken.

Fj Westhoff
23-03-2020

Een bedrijf waar je als klant behandeld wordt en niet als een nummer .

Christiaan du chatenier (Kesteren)
20-03-2020

Goede afspraken en service gericht en vriendelijk.

Peter Sterkenburg (Nunspeet)
05-03-2020

Eerlijke dealer met zeer goede kennis van zaken

Jarno de Vries (Rhenen)
15-01-2020

Goede garage. Goede ligging. Goede klantbehandeling. Vakkundig en vriendelijk.

Koen Roest (Rhenen)
19-12-2019

Fijne garage met goede service en garantie en vriendelijk en kundig personeel.

M. v.Steenbergen (Elim)
11-12-2019

Altijd prima. persoonlijke service volgens afspraak. nog nooit een tandenknars gevoel gehad!

Hein de Kloet (Arnhem)
11-12-2019

Reeds voor de 2e keer bezit ik een Toyota Yaris, die ik 2e hands bij garage Van Hunnik heb gekocht.Ik rijd weinig kilometers en gebruik de auto uitsluitend voor familiebezoek en boodschappen doen.Toch zou ik niet zonder kunnen. Ik bezoek de garage 1 x per jaar voor de APK en een onderhoudsbeurt.Heb verder vrijwel nooit problemen en de enkele keer, dat ik wel een klein probleempje heb (bv. een lege accu)staat de garage meteen voor mij klaar en helpt mij thuis weer op weg.

dhr. W.A. Verschoor (Wageningen )
03-12-2019

Wij komen al meer dan 20 jaar bij van Hunnik en vinden het een deskundig en zeer betrouwbaar bedrijf.

P.Lagerwaard/C.de Pater en Centerforce Trainingen (Rhenen)
03-12-2019

De eigenaar en medewerkers van het autobedrijf doen er veel aan om de afspraken goed na te komen. Gesprekken vinden plaats in een vertrouwelijke sfeer. De aanbiedingen en prijzen zijn 'realistisch scherp'!

Wolter van der Maten
27-11-2019

Al jarenlang zijn wij klant bij het autobedrijf van Hunnik en we hebben steeds prima ervaringen met de desk en de werkplaats. Een Toyota garage met een duidelijke binding aan Rhenen. Het serviceniveau is hoog.

Dhr. R. R. Schuurmans (Rhenen)
22-11-2019

Het is prettig zaken doen met Van Hunnik Rhenen

A.hulstein (Veenendaal)
19-11-2019

Goede uitleg en prima servies

I.J.Westerveld (Rhenen)
19-11-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.