9,3
192 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Hunnik

9,3

192 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Ze zijn vriendelijk, doen wat je vraagt. Uitvoerige toelichting. Je weet waar je aan toe bent.

Dhr.G.Verhoef (Veenendaal)
18-06-2020

Vriendelijk. Netjes. Keurig. Tijdig. Haal en brengservice. Vooraf nog herinnerd aan beurt en apk.

Wendling (Amerongen)
10-06-2020

Goed advies en afspraak nagekomen.

Johannes (Rhenen)
03-06-2020

Fijn bedrijf.

Mevr. J. Snoei
28-05-2020

Eerlijk en nette service als ook de vriendelijkheid.

Ron Opperman (Rhenen )
28-05-2020

Klantvriendelijkheid, uitstekende service.

R. Vos
21-05-2020

Het is een klein familiebedrijf, goed overzichtelijk en daar hou ik van.

J.W.van den Berg. (Rijswijk.)
29-04-2020

Fijn persoonlijk contact ! Vriendelijk personeel.

Mevr H Scheerhoorn (Wageningen)
29-04-2020

Bedankt voor de prima service op maat voor onze Toyota Verso. U heeft er een vaste klant bij.

Kees de Vries (Wageningen)
29-04-2020

Zeer prettige mensen met verstand van zaken.

Fj Westhoff
23-03-2020

Een bedrijf waar je als klant behandeld wordt en niet als een nummer .

Christiaan du chatenier (Kesteren)
20-03-2020

Goede afspraken en service gericht en vriendelijk.

Peter Sterkenburg (Nunspeet)
05-03-2020

Eerlijke dealer met zeer goede kennis van zaken

Jarno de Vries (Rhenen)
15-01-2020

Goede garage. Goede ligging. Goede klantbehandeling. Vakkundig en vriendelijk.

Koen Roest (Rhenen)
19-12-2019

Fijne garage met goede service en garantie en vriendelijk en kundig personeel.

M. v.Steenbergen (Elim)
11-12-2019

Altijd prima. persoonlijke service volgens afspraak. nog nooit een tandenknars gevoel gehad!

Hein de Kloet (Arnhem)
11-12-2019

Reeds voor de 2e keer bezit ik een Toyota Yaris, die ik 2e hands bij garage Van Hunnik heb gekocht.Ik rijd weinig kilometers en gebruik de auto uitsluitend voor familiebezoek en boodschappen doen.Toch zou ik niet zonder kunnen. Ik bezoek de garage 1 x per jaar voor de APK en een onderhoudsbeurt.Heb verder vrijwel nooit problemen en de enkele keer, dat ik wel een klein probleempje heb (bv. een lege accu)staat de garage meteen voor mij klaar en helpt mij thuis weer op weg.

dhr. W.A. Verschoor (Wageningen )
03-12-2019

Wij komen al meer dan 20 jaar bij van Hunnik en vinden het een deskundig en zeer betrouwbaar bedrijf.

P.Lagerwaard/C.de Pater en Centerforce Trainingen (Rhenen)
03-12-2019

De eigenaar en medewerkers van het autobedrijf doen er veel aan om de afspraken goed na te komen. Gesprekken vinden plaats in een vertrouwelijke sfeer. De aanbiedingen en prijzen zijn 'realistisch scherp'!

Wolter van der Maten
27-11-2019

Al jarenlang zijn wij klant bij het autobedrijf van Hunnik en we hebben steeds prima ervaringen met de desk en de werkplaats. Een Toyota garage met een duidelijke binding aan Rhenen. Het serviceniveau is hoog.

Dhr. R. R. Schuurmans (Rhenen)
22-11-2019

Het is prettig zaken doen met Van Hunnik Rhenen

A.hulstein (Veenendaal)
19-11-2019

Goede uitleg en prima servies

I.J.Westerveld (Rhenen)
19-11-2019

Al 8 jaar mijn garage en altijd naar tevredenheid behandeld ook bij afwijkende reparaties.

Bert van der Spoel
19-11-2019

Omdat ik altijd correct behandelt word.

Hr. C. van Viegen (Rhenen)
22-10-2019

vriendelijk, eerlijk en correct.

Anthonie van Geenhuizen (Veenendaal)
18-10-2019

Vriendelijke en goede service en uitleg

Petra Kallen (Rhenen )
16-10-2019

Rijd sinds vele jaren TOYOTA en ben een zeer tevreden klant.Dit is mijn beste TOYOTA-GARAGIST.

Cor Melkert (Bennekom.)
11-10-2019

Vriendelijk, deskundig, kleinschalig. Als klant heb je het gevoel dat je gewaardeerd wordt. De heren Van Hunnik kennen hun klanten bij naam, je voelt je er veel prettiger dan bij zo'n grote dealer.

Vladimir Kozich
04-10-2019

Al 35 jaar een fijne dealer/garage gerund door een betrouwbare familie.

Olga Hitters (Rhenen)
03-10-2019

We zijn zeer tevreden over ontvangstruimte en personeel. We worden daar goed behandeld en prijs was netjes volgens afspraak

Dhr van de Weerd
24-09-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiƫle cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.