9,3
211 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Hunnik

9,3

211 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Vakkundig en vriendelijk personeel. Ik heb het gevoel eerlijk en oprecht behandeld te worden. Prijs-kwaliteitsverhoudingen zijn in orde.

Anoniem
29-11-2017

komen afspraken na

Anoniem
23-11-2017

Het garage team houdt zich aan alle afspraken en komt zelfs tegemoet daar waar het niet vereist is. Al met al : een dikke Pluim !

H.C.Jansen. (Rhenen)
22-11-2017

Een bedrijf waar je nog als echte klant behandeld wordt. Aardig en respectvol met verstand van zaken.

Rob Prinsen (Amerongen)
08-11-2017

vriendelijk benadering, altijd attent , duidelijk advies en deskundige uitvoering.

Anneke Serk (Renkum)
08-11-2017

Duidelijke communicatie , geen onverwachte kosten . Bij beurt is tevens vervanging van terugroepactie onderdeel uitgevoerd .

W. Veens (Zetten )
25-10-2017

Van Hunnik heeft een goede klantenservice, denkt met me mee. Ik weet waar ik aan toe ben en wat de kosten zijn. Daarnaast wordt het onderhoud altijd goed uitgevoerd.

Judith Ramaekers (Nieuwegein)
23-10-2017

Omdat ik in al die jaren nog nooit problemen heb gehad, altijd netjes en correct wordt behandeld.

Dhr A van Geenhuizen (Veenendaal)
18-10-2017

Omdat ik altijd vriendelijk te woord gestaan word. Afspraken worden goed nagekomen. Er is altijd een kopje koffie als je even moet wachten. Je wordt netjes thuisgebracht als de autolanger in de garage moet blijven.

Anoniem
13-10-2017

omdat we al jaren zaken doen met autobedrijf van hunnik en tot volle tevredenheid

D.L.Veenvliet (Rhenen)
06-10-2017

Het bedrijf is dichtbij, prima service-gericht en al 35 jaar voor ons de beste dealer/garage!

Anoniem
27-09-2017

Altijd uitstekende service!

M. Houpt (Lochem)
31-08-2017

Mijn ervaring was positief. Je wordt vriendelijk behandeld en er is transparantie over de rekening. Service staat merkbaar hoog in het vaandel.

Anoniem
16-08-2017

Ik word daar op een persoonlijke wijze in een correct zakelijke benadering tegemoet getreden.De uitstraling van de mensen is beschaafd en ter zake kundig.Bovendien heeft dit bedrijf ons vertrouwen, dat nog nooit beschaamd is.

Cor Melkert (Bennekom)
26-07-2017

De afspraken worden nagekomen en alles wordt tot in de puntjes gergeld.

Anoniem
13-07-2017

Wordt correct en zeer deskundig geholpen

Geert Willemsen (Rhenen)
12-07-2017

Je wordt altijd ontvangen als een oude bekende , terwijl ik er maar 1x per jaar kom.

Joke Bultman-Nijland (Leusdcen)
30-06-2017

ik kom al ruim 5 jaar bij deze garage en wordt keurig geholpen en de reparaties worden naar wens vervult

Anoniem
30-06-2017

Vriendelijk, behulpzaam, al vele jaren tevreden!

Anoniem
27-06-2017

Je word er altijd goed voorgelicht en correct behandeld.

mevr. W van Olderen (Wageningen)
21-06-2017

Bij dit bedrijf staat goede service voorop en wordt goed duidelijk gemaakt wat de kosten zijn van b.v. een onderhoudsbeurt.

Anoniem
21-06-2017

Zeer goede garage met vriendelijk personeel. Open en transparant over de werkzaamheden, extra werkzaamheden wordt in overleg uitgevoerd.

Anoniem
07-06-2017

komen zeer goed over

K Claassen
07-06-2017

Van Hunnik in Rhenen is een bedrijf dat altijd voor je klaar staat. Zowel bij aankoop als inruil en onderhoud aan de Toyota zullen ze altijd eerlijk advies uitbrengen en ze denken met je mee bij aankoop van een auto. Kortom een goede service zoals je die van een autobedrijf mag verwachten.

G. de Keizer (Haaften)
17-05-2017

wordt altijd correct en vriendelijk geholpen en dat al bijna 50 jaar

Dhr.H. Nab (Tiel)
03-05-2017

niets aan te merken

deys (rhenen)
19-04-2017

Autobedrijf van Hunnik levert service van hoge kwaliteit. De medewerkers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam.

Anoniem
18-04-2017

ik ben erg blij met hunnik, maar ik merk dat het goed onderhoud van mij auto is afhankelijk van de monteur en ik merk dat hunnik meerdere monteurs heeft. met verschillende ervaring.

j. musiri (rhenen)
29-03-2017

Zeer tevreden, plezierige mensen. Goede service.

Mevr. van der Maas. (Rhenen)
23-03-2017

Heel erg tevreden.

Anoniem
10-03-2017

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiƫle cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.