9,3
211 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Hunnik

9,3

211 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Alles gaat uitermate correct en de service is top. Zeer aan te bevelen.

Ja. Swaagman (Amerongen )
22-02-2017

Zeer tevreden over afspraken, reparaties en overleg over de reparaties en de kosten

Bert van der Spoel (Rhenen)
10-11-2016

Erg prettig en correct!

Rob Meijboom (Veenendaal)
19-10-2016

Correcte en vriendelijke behandeling.

A van Geenhuizen (Veenendaal)
19-10-2016

Omdat alles klopt

Anoniem
12-10-2016

Correcte behandeling en zeer duidelijk . Servicegericht

Wijnand (Zetten )
12-10-2016

Persoonlijke en snelle service! Ze staan voor je klaar!

David Drost (Rhenen)
31-08-2016

Algemene ervaring

Anoniem
10-08-2016

Bij het aankoopproces hebben we het meedenken en uitleg geven erg gewaardeerd, de geboden inruilprijs was goed. Het personeel kiest voor een heel persoonlijke vriendelijke benadering en dat voelt goed.

Dhr. P. van Schaick (Amersfoort)
29-06-2016

alles is goed

H.M. Wegbrands (Rhenen)
22-06-2016

Zeer correcte behandeling, komt afspraken na.

Anoniem
15-06-2016

ben al 40 jaar tot volle tevredenheid klant.

Henk Nab (Tiel)
09-06-2016

zeer kundige en vriendelijk bedrijf!

Anoniem
02-06-2016

Goede communicatie, goede planning en vriendelijke mensen. Nooit klachten gehad over de werkzaamheden die zijn verricht.

Anoniem
02-06-2016

komen goed en profecioneel over

Anoniem
25-05-2016

In alle opzichten ervaar ik deze garage als aangenaam, to the point en deskundig. Daarbij zijn de persoonlijke contacten aangenaam zakelijk.

Cor Melkert (Bennekom.)
29-04-2016

Wij zijn al vele jaren klant bij dit bedrijf. Ze geven uitstekende service, denken met je mee, geven goede en accurate informatie, en gaan eerder voor duurzaamheid dan voor snelle en minder duurzame deals. Je kunt absoluut op dit bedrijf vertrouwen.

Anoniem
13-04-2016

goede atmosfeer en goede service

Anoniem
15-02-2016

Ik ben zeer tevreden over dit autobedrijf. Goede en vriendelijke service, duidelijke uitleg van de werkzaamheden en vooraf een prijsopgave. De werkzaamheden worden goed en netjes uitgevoerd en u krijgt uw auto uitgezogen en gewassen mee.

G. M. Muller (Veenendaal)
27-01-2016

Klant vriendelijk en goede servies

Westerveld (Rhenen)
18-01-2016

Zoals eerder gemeld. Het is een dealer waarbij de benadering naast deskundig ook persoonlijk is. Je voelt je ook welkom. Men komt afspraken na en kent ons, onze auto's en vraagt er geïnteresseerd naar.

Anoniem
23-12-2015

Omdat ik zowel telefonisch als ook bij de ontvangst altijd zeer vriendelijk en correct behandeld wordt

J.W.Bargeman (Veenendaal)
10-12-2015

Ben hier al jaren tot volle tevredenheid klant en vertrouw de eigenaren volledig.

Anoniem
18-11-2015

ik bentevreden

veenvliet (rhenen)
04-11-2015

Zeer tevreden met hun werkwijze. Duidelijk, rechtstreeks en correct.

Dhr. de Groot ( Benekom)
14-10-2015

Zo als gezecht vriendelijk personeel en een goede behandeling

Jan Wijnen (Wageningen)
23-09-2015

Je wordt vriendelijk ontvangen en te woord gestaan. De service is top. De auto wordt weer schoon opgeleverd, zowel van buiten als van binnen. Geen onverwachte reparaties maar duidelijkheid.

Jaap Swaagman (Rhenen)
11-09-2015

Goede service, geen problemen.

Anoniem
27-08-2015

Prettig personeel, goede service.

Piet Korendijk (Rhenen)
22-07-2015

Ben al veertig jaar klant naar volle tevredenheid

Dhr. H. Nab (Tiel)
15-07-2015

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.