9,3
227 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Van Hunnik

9,3

227 beoordelingen

Filter

Om de jarenlange uitstekende service.

Dr. E.J. van der Kuip (Utrecht)
04-03-2015

hoge mate van klantvriendelijkheid, goede garage, hier voel je je klant...!!

G.Dorrestijn (De Bilt)
24-02-2015

Uitstekende service, denkt goed mee.

Anoniem
11-02-2015

Dealer is zeer servicegericht en luistert erg goed naar de klant. Niets is te dol en de afspraken worden correct nagekomen.

j.swaagman (rhenen)
29-01-2015

Goede service. Je wordt netjes te woord gestaan

Anoniem
30-12-2014

Eigenlijk een 10 waard , maar er moet een uitdaging blijven. Uitstekende service. Bijzonder vriendelijke ontvangst en toelichting hoe of wat er gedaan moet worden etc.

Frans Kloet (RENKUM)
10-12-2014

Immer correcte behandeling door eigenaar , zoon, balie medewerkers en monteurs. Zeer vakkundig, niets is te veel.

Bert Douwe (Tiel.)
09-12-2014

vlotte en aardige service

Anoniem
30-09-2014

betrouwbaar, goede service.

Henk Nab (Tiel)
30-09-2014

Goede afspraken na komen.

Louis Mooren (Amerongen)
19-09-2014

aaangezien ik zelf werkplaatschef en schaderegelaar in een autobedrijf ben geweest en later (1970) schade expert en hoofd expert ben geweest kan ik betreffende autobedrijven goed beoordelen.

j.j.grootenboer (rhenen)
19-09-2014

Service en vriendelijkheid klantgericht

j.veldhuizen (geldermalsen)
19-09-2014

Zeer goede uitvoering van werkzaamheden Afspraak is afspraak Zeer correcte behandeling Je bent als klant beslist geen nummer

Wim van Mourik (Tiel)
25-08-2014

ervaring

Dhr. D.J. Doolaard (Hoofddorp)
14-08-2014

Ja gewoon een goede garage

Anoniem
05-08-2014

Ok

Anoniem
30-07-2014

Gemaakte afspraken worden altijd nagekomen. vriendelijk, uiterst correct en vakbekwaam personeel.

Dick de Kemp (Rhenen)
09-07-2014