9,3
241 beoordelingen
1208_TO_Yaris MC_Presale_Headervisual_achtiepagina_1920x1080

De Nieuwe Toyota Yaris

Nu met € 1.500,- extra inruilwaarde

Meer kracht. Meer veiligheid. Meer smart. Meer stijl. De nieuwe Yaris heeft meer te bieden dan ooit en heeft alles voor elkaar. En dat al vanaf € 24.595,-. Meer genieten? Kies dan nu voor de nieuwe Yaris en profiteer tijdelijk van € 1.500,- inruilvoordeel. De nieuwe Yaris is vanaf nu te reserveren en staat vanaf maart in de showroom.

Reserveer nu
Nieuw Display
  • 12,3” instrumentarium en 10,5” multimediadisplay

Hybride motor
  • Nu ook met 130 pk , 5e generatie hybride motor

Veiligheid
  • 3e generatie Toyota Safety Sense

Bereken uw inruilwaarde in 2 simpele stappen!

Wat kunt je verwachten?
  • Direct je inruilwaarde

  • 100% vrijblijvend

  • Vanuit officiële Toyota dealer

Meer over de nieuwe Yaris

Met z’n 17” lichtmetalen velgen en sprankelende bi-tone kleurcombinatie (Neptune Blue/zwart) straalt de nieuwe Yaris positieve energie uit. Energie die meer dan ooit tot uitdrukking komt de nieuw beschikbare 130 pk 5e generatie hybride motor. Die is goed voor meer kracht, maar ook voor een lager verbruik.

Stap in met je Digital Smart Key, kies aan boord zelf je favoriete digitale instrumentarium en geniet van het intuïtieve 10,5 multimediasysteem. Verder beschikt hij over de beste veiligheidssystemen in zijn klasse. Kortom, met de stijlvolle nieuwe Yaris bereik je elke bestemming zorgeloos. 

Yaris-mc23-interieur
Ontdek meer
Toyota-Yaris-exterieur1
Reserveer nu de nieuwe Yaris

Ontdek de wereld van de Yaris. Van de chique elegantie van de Yaris First Edition en Executive tot het op de racesport geïnspireerde atletische vermogen van de GR SPORT, er is altijd een Yaris die bij je past. Je Toyota-dealer neemt contact met je op voor een afspraak om gezamenlijk jouw nieuwe auto samen te stellen. Reserveren is vrijblijvend, want je zit nog nergens aan vast.

De nieuwe Toyota Yaris is verkrijgbaar vanaf € 24.595,- / private lease v.a. € 359,- p/m *.

Reserveer nu

Genoemde prijzen zijn op basis van registratiedatum na 1-1-2024. Verhoging van BPM en tarieven-kosten-rijklaarmaken 2024 hebben wij al voor je verwerkt in onze prijzen. Getoonde afbeeldingen zijn mogelijk niet representatief voor het aanbod voor de Nederlandse markt. Reserveren is vrijblijvend. Wil je meer weten? Lees dan de reserveringsvoorwaarden.

Disclaimer actie

Actieperiode loopt van 15 januari t/m 29 februari (uiterste registratiedatum 30 april 2024). Actie is niet geldig i.c.m. zakelijke/private (flex)lease of i.c.m. andere acties. Levertijd afhankelijk van gekozen configuratie. Prijs inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Vraag je dealer naar de voorwaarden.